Automatisch schakelen de-activeren

De motor van je PC en Mac
Plaats reactie

Topic Starter
Skippy
Berichten: 5948
Lid geworden op: ma 24 aug 2009, 22:41
Favoriete camera merk: Het is maar een doosje
Bewerk mijn foto's: Nee
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Automatisch schakelen de-activeren

Bericht door Skippy »

Als ik bezig met een taak en op de achtergrond een andere taak iets te melden heeft wordt automatisch naar die andere taak overgeschakeld.
Ik vind dat vaak hinderlijk en wil dat in/uit kunnen schakelen. Weet iemand of dat kan?
Gebruikersavatar

remoss
Berichten: 8544
Lid geworden op: zo 28 dec 2008, 13:55
Favoriete camera merk: Mavica
Bewerk mijn foto's: Ja
Contacteer:

Re: Automatisch schakelen de-activeren

Bericht door remoss »

Windows of Mac?
Hoe ouder ik word, des te beter ik was

Topic Starter
Skippy
Berichten: 5948
Lid geworden op: ma 24 aug 2009, 22:41
Favoriete camera merk: Het is maar een doosje
Bewerk mijn foto's: Nee
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Re: Automatisch schakelen de-activeren

Bericht door Skippy »

remoss schreef:Windows of Mac?
Mac René.
Gebruikersavatar

Marco
Berichten: 3143
Lid geworden op: do 20 aug 2009, 23:04
Favoriete camera merk: telkens iets anders
Bewerk mijn foto's: Nee
Contacteer:

Re: Automatisch schakelen de-activeren

Bericht door Marco »

Heb je eindelijk een computert die iets automatisch doet.....

Nee, ik zou het niet weten, heb het ook nooit als hinderlijk ervaren, behalve met scansoftware.

Je zou het kunnen vragen aan de mannen van Apple Tips.
De zoekopdracht automatisch levert iets teveel resultaten op.
flickr

Dragging heavy cameras is so uncool...

Topic Starter
Skippy
Berichten: 5948
Lid geworden op: ma 24 aug 2009, 22:41
Favoriete camera merk: Het is maar een doosje
Bewerk mijn foto's: Nee
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Re: Automatisch schakelen de-activeren

Bericht door Skippy »

Marco schreef:Heb je eindelijk een computert die iets automatisch doet.....

Nee, ik zou het niet weten, heb het ook nooit als hinderlijk ervaren, behalve met scansoftware.

Je zou het kunnen vragen aan de mannen van Apple Tips.
De zoekopdracht automatisch levert iets teveel resultaten op.
Haha, je hebt gelijk Marco. Zo valt er altijd iets te willen ;)

luc
Berichten: 257
Lid geworden op: wo 14 okt 2009, 16:40

Re: Automatisch schakelen de-activeren

Bericht door luc »

Hey Luc volgens mij heeft apptamer zo een soort functie aan boord. Maar er is volgens mij ook een regeltje wat je gewoon in de terminal kunt tikken om het automatisch schakelen in en uit te schakelen maar ik kan het nu even zo snel niet vinden.

http://www.stclairsoft.com/AppTamer/

mikemix
Berichten: 6797
Lid geworden op: do 20 aug 2009, 00:55
Bewerk mijn foto's: Nee

Re: Automatisch schakelen de-activeren

Bericht door mikemix »

Kan je wat concreter zijn Skip, snap eerlijk gezegd niet wat je bedoelt....

QWERTY
Berichten: 1236
Lid geworden op: do 25 mar 2010, 01:13
Favoriete camera merk: Sony A7Mk3
Bewerk mijn foto's: Nee
Locatie: 51o54’ N / 4o34’ O

Re: Automatisch schakelen de-activeren

Bericht door QWERTY »

Luc,

Mac OSX geeft standaard geen push notificaties door van programma's die op de achtergrond draaien.

Waarschijnlijk is er zonder dat je dit weet de applicatie "Growl" op je Mac terechtgekomen - dit @±**>" programma maakt van een strak werkende Mac een Windhoos cloon.

Indien je Adobe Creative Suite 5 op je Mac hebt geïnstalleerd dan weet je zeker dat "Growl" aanwezig is.

Adobe is zo fatsoenlijk om een instructie te publiceren hoe "Growl" te verwijderen.

Als Growl aanwezig is per direct verwijderen - totaal geen toegevoegde waarde en je probleem is waarschijnlijk opgelost.

Mocht er geen "Growl" op je Mac staan of na het verwijderen van dit programma er nog steeds push notificaties opduiken stuur dan ff een PB en dan los ik het op.

Er zijn nog een aantal programma's die dit irritante stukje software installeren nl.: Dropbox, ZumoCast end ZumoDrive.
Hou je veilig,

Harrie "H" Gerritz

Topic Starter
Skippy
Berichten: 5948
Lid geworden op: ma 24 aug 2009, 22:41
Favoriete camera merk: Het is maar een doosje
Bewerk mijn foto's: Nee
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Re: Automatisch schakelen de-activeren

Bericht door Skippy »

Kijk, nu komen we ergens. Op mijn Mac is CS4 geïnstalleerd dat zal het wel veroorzaken. Nu geen tijd, vanavond kijk ik ernaar. Bedankt alvast!

Topic Starter
Skippy
Berichten: 5948
Lid geworden op: ma 24 aug 2009, 22:41
Favoriete camera merk: Het is maar een doosje
Bewerk mijn foto's: Nee
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Re: Automatisch schakelen de-activeren

Bericht door Skippy »

mikemix schreef:Kan je wat concreter zijn Skip, snap eerlijk gezegd niet wat je bedoelt....
Stel je bent lekker aan het Photoshoppen en op de achtergrond draait een software-update die er steeds tussendoor komt met vragen als "Akkoord Ja/nee" etc.
Plaats reactie

Terug naar “PC en Mac”