Welkom op het LightCatch Fotografie Forum


Sinds eind 2008 is het LightCatch Fotografie Forum een gezellig en niet-merkgebonden fotografieforum waar zowel hobby als proffesionele fotografen met elkaar hun passie voor fotografie met elkaar delen.

Je bent van harte uitgenodigd om het forum te bezoeken en actief deel te nemen aan de discussies. Je kunt elkaar vragen stellen en antwoorden geven op grond van je eigen ervaring waarbij de tips en/of advies waardevolle informatie kan zijn voor anderen.

Plaats ook gerust en vooral je foto's ter beoordeling of geef je gefundeerde mening over de foto's van de andere forumleden.

Op een enkel deel na is dit forum openbaar, iedereen kan dus meelezen. Houdt hiermee rekening bij registratie en het plaatsen van berichten.

Het forum heeft een logische indeling verdeelt in algemene zaken waarin ook de forumregels zijn te lezen, hard- en softwarezaken, de galleries waar de foto's worden geplaatst, tips en trucs en een van alles en nog wat hoek.

We wensen je veel plezier en weet: "Een goed forum begint bij jezelf! "© LichtCatch